Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders.


Deze doelstellingen zullen we realiseren door ons volledig in te zetten om aan de behoeften van onze klanten te beantwoorden en door onze verantwoordelijkheid op te nemen om het milieu te beschermen.


Onze producten zullen op een consequente manier aan de hoogste technische vereisten en specificaties voldoen en ze zelfs overtreffen.


Onze activiteiten zullen worden uitgebreid door sterke klantenrelaties op basis van product- en service-innovatie en een hoogwaardige en flexibele dienstverlening die door technische know-how wordt ondersteund.


We zullen onze personeelsleden ondersteunen in hun aspiraties en hun talent volop benutten. Zowel op het vlak van het beheer en het runnen van onze installaties als op het vlak van onze producten zullen we de hoogste normen hanteren.


Op die manier zullen we het vertrouwen van onze klanten winnen en de gezondheid en de veiligheid verzekeren van onze werknemers en de gemeenschappenwaar we actief zijn.


Onze waarden en onze ethiek weerspiegelen een rotsvaste overtuiging dat onze commerciële doelstellingen het best kunnen worden gehaald als we onze activiteiten op een bijzonder professionele en ethische manier uitoefenen. Om die reden kunnen onze aandeelhouders, onze klanten, onze werknemers en onze leveranciers met trots vertrouwen op hun relatie met ons.

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info