Over ons

Q8Oils maakt deel uit van de Kuwait Petroleum Corporation (KPC), een van de grootste oliemaatschappijen ter wereld. Dankzij 120 jaar reserves en een productiecapaciteit van 2,9 miljoen vaten ruwe olie per dag zijn we de zevende grootste olieproducent ter wereld. De activiteiten van KPC omvatten elk onderdeel van de koolwaterstofindustrie: on- en offshore exploratie, productie, raffinage, marketing, retail, petrochemische producten en vervoer over zee.

 

Gesteund door de aanzienlijke bedrijfsmiddelen van ons moederbedrijf is Q8Oils een volledig geïntegreerde smeermiddelenonderneming. We gebruiken kwaliteitsvolle basisoliën en produceren een brede waaier oliën in onze eigen mengbedrijven en hebben geavanceerde Europese laboratoria opgericht om onderzoek te doen op het vlak van ontwikkeling en technische ondersteuning. Vandaag gebruiken klanten in meer dan 80 landen wereldwijd de smeermiddelen van Q8Oils.

Kuwait petroleum international

Kuwait Petroleum International, dat bekend is onder de merknaam Q8, houdt zich bezig met de raffinage en de verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en andere afgeleide aardolieproducten buiten Koeweit. De onderneming is vooral actief in Europa en in het Verre Oosten.

 

Meer info

 

Missie

De missie van Q8Oils bestaat erin om stabiele, gevarieerde, rendabele en duurzame activiteiten op de smeermiddelenmarkt in stand te houden en uit te breiden. Deze activiteiten leveren een aantrekkelijke opbrengst op voor onze aandeelhouders

  

Meer info

 

Vind aanbevolen olie

Kom snel te weten welk type olie u nodig hebt voor uw automotive toepassing. De aanbevolen olie zal aan de hoogste normen voldoen en kan het brandstofverbruik drukken en de levensduur van uw voertuig verlengen.

  

 

Meer info